Pigmentvlekken / couperose verwijderen

Couperose; tele’s, spider naevi en bloedspatjes/rode adertjes verwijderen

d.m.v. Het Epilator apparaat vanaf €25,00

Couperose is een verzamelnaam voor meerdere tele’s bij elkaar. Tele’s oftewel teleangiëctasieën zijn chronisch verwijde haarvaatjes. Doordat de klepjes in deze vaatjes niet meer goed functioneren blijft er bloed in staan en worden deze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. De Spider Naevi heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een spinnetje. Een klein rood kopje met kleine dunne spinvormige uitlopers. Bloedspatjes zijn kleine rode puntjes in de huid. Couperose verdwijnt niet vanzelf en zal in de loop der jaren verergeren.

Behandeling:
Het Epilator apparaat coaguleert (bloedstolling) met een fijn naaldje het haarvaatje weg.

De behandeling is kort van duur en geeft direct resultaat. Het haarvaatje is meteen weg, maar de roodheid verdwijnt pas later. Het kan afhankelijk van de persoon iets onaangenaam zijn maar wordt niet als pijnlijk ervaren.

Een behandeling:   v.a. €25,00   

eerste 15 min., na 15 min. per min. €1,00.

Huidverzorging
Huidverzorging

Wratten, vlekken en fibromen

Cryo-therapie maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend deze ontsierlijke fenomenen te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig. Zo worden ongemakken voor de patient voorkomen. Cryo-therapie vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vooraf nodig. Met Cryo-therapie volstaat veelal 1 behandeling, terwijl men bij reguliere behandeling altijd meerdere malen dient terug te komen.

Na 2 behandelingen de 3e gratis.

Snelle verwijdering van wratten, vlekken en fibromen. Vanaf €30,-

Ondanks dat wratten, fibromen en ouderdomsvlekken veelal onschuldige verschijnselen zijn, zijn ze desalniettemin voor de betreffende persoon zeer hinderlijk en met name ontsierlijke fenomenen. Deze vragen dan ook om een effectieve aanpak.

Huidverzorging