Behandelingen

Huidverzorging

Huidverzorgende ***

Tijdens deze behandelingen wordt de huid verzorgt met efficiënte producten uit het 3-sterren assortiment dat bij elk individuele huidtype past.  

Welness

Welness ****

De huidconditie verandert ieder seizoen. Bij elk jaargetijde heeft de huid behoefte aan een andere werkstof. 

Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt.  

Huidverbeterende

Huidverbetering *****

Tijdens de 5-sterren behandelingen wordt gebruik gemaakt van de Ultra-Lift/Beauty Device, waarmee werkstoffen dieper in de huid worden gesluisd. Speciale maskers worden ingezet voor een optimaal resultaat, evenals fruitzuur peeling

Huidverzorging

Fruitzuur

Het wordt al jaren in de cosmetische industrie toegepast voor een mooiere, gezonde en gladde huid. Een Glycol zuur peeling is een behandeling met fruitzuren.

Welness

Acne

Een acne behandeling wordt gedaan met de AmintaMed producten. Dit is een complete productlijn voor de onzuivere en vette huid en is zeer effectief dankzij het werkzame bestanddeel Microzilver.

Huidverzorging

Verven

Zorg ervoor dat je wenkbrauwen en wimpers er piepfijn uitzien. Combineer dit in combinatie met andere behandelingen en ontvang extra korting.

Huidverzorging

Pedicure / manicure

Ik werk in mijn praktijk volgens de nieuwste technieken o.a. met de zogenaamde “nattechniek” pedicure motor. Hierbij wordt water mee gespoten wat tijdens de behandeling de vrijgekomen stofdeeltjes vrij snel doet neerslaan.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken  / couperose verwijderen

Couperose is een verzamelnaam voor meerdere tele’s bij elkaar. Tele’s oftewel teleangiëctasieën zijn chronisch verwijde haarvaatjes. Doordat de klepjes in deze vaatjes niet meer goed functioneren