Het merk Yon-Ka


Het merk Yon-Ka

De betekenis van Yon-Ka
“YON” de naam van een snelstromende rivier met reinigend water. In het Frans wordt “Yon” hetzelfde uitgesproken als ïon”een geladen atoom.

“KA”is het Egypte van den farao’s, is “KA”de eeuwige kracht van de ziel, die ieder mens in zich heeft.
De naam Yon-Ka drukt een dimensie uit van vitaliteit, schoonheid, regeneratie, energie, holisme, Zen en Wellness.

Essentiële oliën 

Yon-ka, sinds de jaren vijftig specialist en pionnier op het gebied van fytoaromatische verzorgingsproducten, brengt uw huid het kostbaarste van de plant, namelijk de vitaliserende essentiële olie, boordevol zonne-energie. De kern van de productlijnen van Yon-ka -Gezicht, Lichaam en Zon- wordt gevormd door lavendel, cipres, rozemarijn, tijm en geranium: de zuivere, natuurlijke “5 H.E. Quintessence”, een exclusieve formule met elkaar aanvullende, weldadige effecten die, van product tot product, gecombineerd wordt met andere planten uit de hele wereld.

Extracten uit planten en uit de zee 

Planten- en fruitextracten, algen en wieren worden gecombineerd met essentiële oliën om uw huid hun uitzonderlijke complementariteit te bieden: subtiele aroma’s die een verstoord evenwicht herstellen, die kalmeren, zuiveren en herstellen; hydraterende en verhelderende fruitzuren, vitamines tegen vrije radicalen.

yon-ka

Terug